Přeskočit na hlavní obsah

Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červenec, 2014

Po cestě do Norska se opět vracíme zpět do Cizkrajova

Ve čtvrtek 24. července jsme příjemně poseděli s cestovatelem Vojtěchem Trčkou z blízkých Slavonic. Ukázal nám krásné fotografie z jeho cesty stopem na Nordkapp a navnadil nás na svou další cestu. Budeme se tedy těšit naviděnou s novou přednáškou :) Nadcházející událost je pro všechny zájemce o práci s keramickou hlínou. Keramická dílna v Cizkrajov ě Datum konání : 2.8.2014, 14:00 hod Místo : dílna v kulturním dom ě Cizkrajov Kurz je ur č en v š em z á jemc ů m bez rozd í lu v ě ku či pohlav í Pro zájemce je připravena ukázka práce s hrnčířským kruhem Cena kurzu :   d ě ti - 50 K č                     dosp ě l í - 100 K č Cena zahrnuje materiál na tvo řen í a glazování. S sebou : hadr jako podložku na stůl, no ží k, nebo co v á s jen napadne a mohlo by se hodit . Prosím o registraci případných zájemců na mail julieboudova@gmail.com , nebo tel.čísle 774574798

Jak jsme pěkně poseděli

V pátek 18. července se konalo krásné setkání na cizkrajovské návsi s úžasnými hudebníky Pavlem Spurným a Michaelem Sedlákem.  Děkuji všem zúčastněným za příjemný večer plný hudby, především hasičům za pomoc při přípravě. :)      

Posezení s hudbou

18. července ožije Cizkrajov zvuky kytar a libého zpěvu hudebníků Pavla Spurného a Michaela Sedláka Přijďte si zazpívat, posedět či zatančit v 18.00 na cizkrajovskou náves Občerstvení a pití zajištěno

Sportem ku zdraví

V sobotu 5. července jsme úspěšně zahájili program cizkrajovského léta. Touto cestou bych ráda za všechny pořadatele poděkovala zúčastněným sportovcům i naší poctivé fanynce paní Handlové za příjemný den. I přes chvilkovou nepřízeň počasí se turnaj vydařil a věřím, že se příští rok opět sejdeme. Na předních příčkách se umístil tým z Holešic, z Volfířova a z Dačic.

Volejbalový turnaj v Holešicích

Stejně jako loňský ročník, i letos zahajujeme cizkrajovské léto volejbalovým turnajem. Tímto zveme všechny příznivce na holešickou náves dne 5.7. ve 13.00 hodin. Registrace týmů buď na tel. čísle 774574798, nebo přímo na místě. Pití i občerstvení je zajištěno, přineste si pouze drobné a dobrou náladu. Za tým vybíráme startovné 100 Kč. Připomínám foto z loňska :)