Přeskočit na hlavní obsah

Příprava na miminko - batoh a vak na pleny

Pečlivě se připravuji na příchod miminka a vymýšlím, co by se ještě dalo ušít, pořídit, namalovat atd.

Jelikož plánuji mimčo látkovat, hodí se pořádný voděodolný vak na pleny a druhá pomůcka pro mne - batoh s možností připnutí na kočárek.
Ke kočárku máme sic krásnou, ale cele bílou tašku, což nám přišlo dosti nepraktické. Ušila jsem si tedy novou a aby se dala nosit i na zádech je tu batoh.
Vyrobeno z recy kabelky a koženky ;)





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Po cestě do Norska se opět vracíme zpět do Cizkrajova

Ve čtvrtek 24. července jsme příjemně poseděli s cestovatelem Vojtěchem Trčkou z blízkých Slavonic. Ukázal nám krásné fotografie z jeho cesty stopem na Nordkapp a navnadil nás na svou další cestu. Budeme se tedy těšit naviděnou s novou přednáškou :) Nadcházející událost je pro všechny zájemce o práci s keramickou hlínou. Keramická dílna v Cizkrajov ě Datum konání : 2.8.2014, 14:00 hod Místo : dílna v kulturním dom ě Cizkrajov Kurz je ur č en v š em z á jemc ů m bez rozd í lu v ě ku či pohlav í Pro zájemce je připravena ukázka práce s hrnčířským kruhem Cena kurzu :   d ě ti - 50 K č                     dosp ě l í - 100 K č Cena zahrnuje materiál na tvo řen í a glazování. S sebou : hadr jako podložku na stůl, no ží k, nebo co v á s jen napadne a mohlo by se hodit . Prosím o registraci případných zájemců na mail julieboudova@gmail.com , nebo tel.čísle 774574798

Plenkovník a obal na očkovací průkaz - výbava pro budoucí maminky

Ukázka plenkovníku a obalu na očkovací průkaz. Plenkovník pojme vlhčené ubrousky několik kusů plen a i drobnou kosmetiku potřebnou pro Vaše miminko. Plenkovník s ježečky je již prodaný a námořnický zamluvený, po domluvě lze ušit i jinou barevnou variantu. Cena 200 Kč. Obaly na průkazy jsou stále volné :) cena 120 Kč Obal na očkovací průkaz obsahuje ještě i menší kapsišku a zavazuje se na šňůrku. Plenkovník

A zase ty nasrávačky

Ještě že se občas najdou aktivní příbuzní a známí, jinak bych se do šití ani nepustila. Vzhledem k blížícím se státnicím mi jakákoliv činnost krom učení připadá nedůležitá. Posledním impulsem bylo ušití klasických tepláků s nízkým sedem. Díky za to....aspoň nevyjdu úplně ze cviku :)